Ik ben Merijn Bakker, oprichter van Mind Makers.

Mijn grootste waarde in het leven is vrijheid. Ik streef ernaar zoveel mogelijk in vrijheid te leven. Dit betekent dat ik veel van mijn ervaringen uit het verleden een plek heb gegeven, zodat deze versterkend werken voor mij in plaats van beperkend. Hierdoor kan ik vrijer leven.

Ruim 3 jaar geleden heb ik mijn baan opgezegd om mijn hart te volgen. Dit was de beste beslissing van mijn leven. Ik wilde coach worden en ging daarvoor verschillende trainingen volgen. Allemaal gericht op het zelf ervaren waardoor je anderen daarna het best kan helpen. Tot dan had ik een prima leven geleid en zelf nooit nagedacht om een coach te nemen om mij verder te ontwikkelen. Het was dus een zeer prettige verrassing dat ik ontzettend veel leerde tijdens de trainingen en dat ik een enorme persoonlijke ontwikkeling heb meegemaakt, waardoor ik nu veel vrijer kan leven. Zo blijkt maar weer dat je niet labiel of ongelukkig hoeft te zijn om profijt te hebben van goede coaching/training.

Ik heb trainingen gevolgd als: NLP practitioner en master, Systemisch werk, Structureel en oplossingsgericht opstellingenwerk en Oplossingsgericht werken. Ook heb ik veel zelfstudie verricht. Vanuit de diversiteit van methodes heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkeld en deze pas ik toe in verschillende trajecten.  Mijn werkwijze kenmerkt zich door authenticiteit, verbinding en doelgerichtheid.
 
Als een rode draad door dit alles loopt plezier, inspiratie en balans. Het plezier dat ik in mijn werk heb, de enorme inspiratiebron die het voor mij vormt en de balans die ik nastreef tussen werk en privé.

Mind makers werkt samen met verschillende partners, met ieder eigen expertise. Door te sparren met elkaar blijven we onszelf ontwikkelen.
Coaching - Consulting - Trainingen