Over ons

Mind makers is opgericht door Merijn Bakker. WIj werken samen met partners met ieder expertise in verschillende disciplines. Hierdoor hebben we een brede achtergrond en kunnen we op veel vlakken meepraten. Door te sparren met elkaar blijven we scherp en komen we tot een beter resultaat.

Merijn Bakker:
Twaalf jaar lang heb ik met plezier gewerkt in het bedrijfsleven, in verschillende functies in Marketing en Sales. Toch hield ik altijd het gevoel dat er iets miste. Soms leek de samenwerking binnen het bedrijf en met de klant meer op een strijdveld dan op samenwerking. Ik miste de verbinding, die vonk die je extra energie geeft. Soms was het er en vaak ook niet.


Ik besloot op zoek te gaan naar verbinding en hoe je dat kan bevorderen. 
 
Sindsdien heb ik mij geschoold op het gebied van coaching en training. Ik ben gecertificeerd in systemisch werk en heb trainingen gedaan als NLP practitioner en master en Oplossingsgericht werk. Ook heb ik veel zelfstudie verricht. Vanuit de diversiteit van methodes heb ik mijn eigen werkwijze ontwikkeld en deze pas ik toe in verschillende trajecten.  Mijn werkwijze kenmerkt zich door authenticiteit, verbinding en doelgerichtheid.
 
Als een rode draad door dit alles loopt plezier, inspiratie en balans. Het plezier dat ik in mijn werk heb, de enorme inspiratiebron die het voor mij vormt en de balans die ik nastreef tussen werk en privé.
Coaching - Consulting - Trainingen