Wij maken gebruik van diverse zienswijzen en technieken, hieronder vallen:

Systemisch werken:
Ieder van ons is geboren uit een vader en een moeder. Zij verbinden ons met onze familie: opa’s, oma’s, broers, zusjes, ooms, tantes enzovoort. Samen vorm je een familiesysteem. Jij bent altijd verbonden met dit systeem. De onderlinge relaties in dit systeem hebben een invloed op jou en je gedrag. Bij systemisch werken wordt de onderlinge relatie zichtbaar gemaakt. Hierdoor kom je sneller tot de kern van een probleem en effectiever tot mogelijke oplossingen.

NLP – communicatie-gericht werken:
Communicatie is de basis voor contact. Communicatie kent vele aspecten, woorden/taal, bewegingen/non-verbaal, toonhoogte, richting/met wie. NLP kijkt niet naar de inhoud van de communicatie, maar naar de structuur. Hierdoor kom je sneller bij de basis van communicatiestoornissen en kom je sneller tot een verbetering.

Oplossingsgericht werken:
Als iedereen zou denken in oplossingen zouden er geen problemen zijn. Als je teveel focust op het probleem kan je je er moeilijk van losmaken. Bij oplossingsgericht werken ligt de focus op waar je heen wilt (oplossing) en niet zozeer waar je vandaan komt (probleem). Met praktische en effectieve oefeningen kom je snel tot een oplossing.Coaching - Consulting - Trainingen